תכנית מחיר למשתכן – בני המקום בשכונה כ"א

ב-3 בספטמבר ייפתח הרישום להגרלת מחיר למשתכן בשכונה כ"א בשוהם, הכוללת גם הגרלה לבני המקום, אשר הוציאו תעודת זכאות באתר מחיר למשתכן. פרטים נוספים בנושא תכנית מחיר למשתכן, תנאי זכאות, נהלי הרישום ועוד ניתן למצוא באתר www.dira.gov.il

לתשומת לבכם – אישור לזכאותכם יינתן רק לאחר הרישום באתר תכנית "מחיר למשתכן". רק לאחר קבלת אישור זה ניתן יהיה להשתתף בהגרלות השונות של מחיר למשתכן ברחבי הארץ, לרבות ההגרלה בשוהם. אנו נעדכן בהמשך לגבי אופן ההגרלה, מי רשאי מבין הסדרות להשתתף והאם תהייה עדיפות לסדרה כזאת או אחת בהתאם להנחיות והחלטות שיתקבלו במשרד האוצר ובמשרדים הרלוונטיים .

לאחרונה אישרה המועצה את תכנית הבינוי וההנחיות המרחביות של השכונה החדשה, והשבוע קיימה מועצת שוהם כנס יזמים, בו השתתפו החברות היזמיות המובילות במשק, אשר מגלות עניין בהשתתפות במכרז. תכניות הבינוי של השכונה מצויות לעיונכם כאן.

שלכם בברכה

איתן פטיגרו