רישום למוסדות חינוך - תשע"ח

רישום למוסדות חינוך - תשע"ח (הגדל)

הורים יקרים,

חינוך מסביב לשעון – זו המדיניות שמלווה את מועצת שוהם מאז הקמתה. ליווי תלמידינו לאורך כל שעות היום, בחינוך הפורמלי והמשלים, ומתן מענה לכל תלמידה ותלמיד על פי צורכיהם ויכולותיהם.

שנת הלימודים כבר בעיצומה, ואנו מצויים בתנופת עשייה של תהליכים חברתיים וחינוכיים, מהגן ועד החינוך העל-יסודי. מגוון התכניות העומדות לרשות ילדיכם במערכת החינוך היישובית מאפשרות לכל תלמידה ותלמיד למצות את המירב והמיטב של יכולותיו, ומאפשרות לנו ללוות אותו, לתמוך בו ולתת מענה לצרכיו לכל אורך הדרך.

גם בשנת הלימודים הקרובה תיזום המועצה ותלווה תכניות, אירועים ופעילויות במערכת החינוך היישובית. כל זאת, תוך יישום תכנית "רצפים", שמאפשרת ליווי של התלמיד ומתן מענה לצרכיו לכל אורך הרצף החינוכי בשוהם. נמשיך גם השנה לבנות ולשדרג את מוסדות החינוך ותשתיות הספורט בשוהם, בהתאם למדיניות המועצה.

אגף החינוך יוביל השנה את היעד המרכזי שלנו – שנת האמנויות, ובמהלך השנה יוצעו לכם, בחינוך הפורמלי והמשלים, מגוון תכניות, פעילויות ואירועים.
אני מזמין אתכם להתעדכן און-ליין בפורטל החינוך בשוהם, ולהתרשם מהעשייה החינוכית ביישוב, ולהתעדכן באתרי המועצה וחמש באירועי שנת האמנויות. תודתנו לכם, ההורים התומכים, על האמון במערכת החינוך היישובית ועל תרומתכם לחינוך ילדיכם ולהצלחת המערכת.

כמדי שנה, פותח אגף החינוך את הרישום למוסדות החינוך ביישוב וגם השנה יכולים הורים לילדים בגילאי 3-6 , להירשם באמצעות אתר האינטרנט של המועצה. המועצה המקומית שוהם, עושה רבות בכדי להיענות לבקשות הרישום שלכם, ובהתאם לאזורי המיפוי. שיתוף הפעולה שלכם חשוב לנו. הצלחת ילדינו היא הצלחת היישוב כולו.

שלכם בברכה חמה,
גיל ליבנה