ערב הוקרה למתגייסים

הקש להגדלה! (צילום: עידו אפרתי) (הגדל)
הקש להגדלה! (צילום: עידו אפרתי)

הערב המסורתי למתגייסים לצה"ל, לשירות הלאומי וליוצאים לשנת שירות התקיים בשבוע שעבר במרכז אמנויות הבמה. בערב, פרי שיתוף פעולה בין יחידת הנוער בחברה העירונית חמש, מועצת שוהם והאגודה למען החייל סניף שוהם, נהנו השמיניסטים הרבים מסטנדאפ של מיקי גבע ומעוגות ופינוקים מעשה ידי מתנדבי האגודה למען החייל.

גיל ליבנה, ראש המועצה, שיבח בדבריו את הנוער המקומי ואמר כי הוא בטוח כי כמו ביתר המחזורים , כך גם מחזור גיוס זה, יוסיף גאווה לשוהם בגיוס ליחידות קרביות ובתפקידים משמעותיים ובכלל זה קצונה אשר נמצאת בעלייה מתמדת ממחזור למחזור . ליבנה הודה לצוות יחידת הנוער ולמתנדבי אל"ח על האירוע המוצלח ועל הדאגה המתמדת למתגייסים.

איתן פטיגרו, מ"מ ראש המועצה ומחזיק תיק הצעירים ציין שהמעבר מתלמיד לחייל מדגיש את המחויבויות לתת למען הקהילה והמדינה: "מכל מתגייס ומתנדב  מצופה לשמש דוגמא, לתת לאחר ולסייע. הצבא מאפשר הזדמנות לכל אחד ואחת לממש את עצמו ולפתוח דף חדש, אנו כאן בשבילכם ולמענכם".
צביקה קסמן, יו"ר אל"ח סניף שוהם ,ציין את היכולת והפוטנציאל הגלום בכל אחד ואחת מבני הנוער, ואמר כי הסיסמא "כל אחד יכול", נכונה , שרירה וקיימת, לגבי מגוון האפשרויות העומד בפני המתגייסים הצעירים ובירך אותם בשירות מוצלח ומהנה.

בראשית הערב חולקו למתגייסים תיקי גב ממותגים אשר ישמשו אותם במהלך השירות.

בהזדמנות זו , בני הנוער אשר לא נכחו בערב , יוכלו לקבל את השי בתאום מוקדם, במתחם הנוער – טל  9794530, שלוחה 4 או בתיאום באמצעות הדוא"ל alonah@shoham.muni.il